Steget till förenklad vardag för dig och din firma

Smart arbetsorder, tidrapport och materialhantering. Skapat för EL, VVS och liknande serviceyrken med personal på fält och många arbetsordrar och artiklar att hålla reda på. Halvera er administrativa tid – utan bindningstid och med fri support. Mowin används i mobilen, på surfplattan eller i din dator.

Full koll & minskat dubbelarbete

Allt samlat på ett ställe och i molnet: från arbetsorder, checklistor, materialhantering och tidrapportering till fakturering.

Koppling till allt du behöver

Smart integration till både ekonomisystem (ERP) och el-grossister (EDI). Med tillgång till alla funktioner i appen kan du skapa din order direkt i kön hos grossist. Dina prislistor uppdaterar vi!

Smidig fakturering

Full koll på uppdrag, resursplanering och inköp för varje projekt. Inga fler bortslarvade papper och du slipper ägna helgen åt fakturering. Bara kontrollera – och skicka.

100 % jobbsupport

Mowin-appen fungerar såväl online som offline och med snabb support så du aldrig fastnar. Fokusera på jobbet och inte på pappersarbetet!

Testa gratis i skarpt läge!

Med alla funktioner och era specifika integrationer

Full kontroll på materialflödet

Enkel prisjämförelse

Sök snabbt upp artikeln och se bästa pris från alla dina inlästa grossister. Lika enkelt för en erfaren som nyanställd att hitta rätt artiklar, med en bank på 500 000 bilder

 

Alltid uppdaterade priser

I Mowin går det att koppla till respektive grosisst och då kommer artikelregister och rabattbrev uppdateras automatiskt. En vanlig kund brukar ha 3-5 grossister kopplade till Mowin, det blir ungefär 1 750 000 artiklar som ska uppdateras regelbundet, det sparar otroligt mycket tid och pengar att detta uppdateras av Mowin.

 

EDI

När en grossist kopplas i Mowin så skickas en begäran till grossist att koppla på EDI. Med EDI kommer ert inköpta material per automatik hamna i Mowin på rätt arbetsorder.

Testa gratis i skarpt läge!

Med alla funktioner och era specifika integrationer

”Mowin är drivna tekniker som skapade verktyget vi själva önskade. Lättanvänt både för dig som sitter på kontoret och för medarbetarna på fältet. Spara tid och pengar, slipp röriga ordrar och krånglig, tidskrävande fakturering på helgerna. God överblick och inget mer som faller mellan stolarna eller papper som försvinner längs vägen. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.”

 

Robert Svantesson, grundare Mowin

Alltid fri support

Stå aldrig still. Vår support finns där för dig! Om något dyker upp hjälper vi dig att lösa problemet. Alla frågor är välkomna och dina funderingar hjälper oss utveckla lösningen så att den fortsatt matchar elfirmans alla behov.

Vi hjälper er igång hela vägen

Stå aldrig still. Vår support finns där för dig! Om något dyker upp hjälper vi dig lösa problemet

Vanliga frågor och svar

Vi erbjuder en transparent prissättning där alla användare har tillgång till alla funktioner och betalar samma pris. Du betalar 280 kr/månad per användare och vid fler än tio användare får ni grupprabatt.Du testar alltid Mowin gratis i skarpt läge och vi hjälper dig igång med just dina specifikationer.

Nej du betalar inte för serverinstallation. Mowin är till 100 % en webbaserad molnlösning där vi ansvarar för drift och du kan fokusera på att använda verktyget och förenkla din vardag. När du testar systemet gratis är du igång direkt i skarpt läge och vi hjälper dig med dina specifika kopplingar.

Mowin tecknar du utan bindningstid. Vi har en uppsägningstid på 1 månad som syftar till att ge dig tid att förbereda dig för nästa steg. Vi erbjuder dig en månads gratis testperiod.

Ja, ditt inköpssystem är kopplat till Mowin via EDI-koppling vilket gör att orderbekräftelser påinköpt material placeras i rätt projekt och rätt arbetsorder direkt. Inga kostnader faller därmed mellan stolarna. Mowin har koppling till elgrossister med över en miljon artiklar. Alltid med uppdaterade prislistor utifrån dina rabattbrev. Under din gratis testperiod hjälper vi dig med dina specifika kopplingar så att du testar Mowin i skarpt läge.

Ja, Mowin kan kopplas till Fortnox i dagsläget. Vi arbetar på kopplingen till Visma som kommer vara klar inom några månader.

Mowin är skapat för elfirmor med elektriker på fält och alla funktioner finns i appen. Mowin fungerar även i offlineläge. Du testar gratis i skarpt läge och vi hjälper dig igång.

Ja, alla funktioner finns i appen och den fungerar även när du är offline. Så fort du får uppkoppling igen synkroniseras informationen automatiskt. Du testar självklart Mowin gratis i skarpt läge och vi hjälper dig igång.

Alla användare kan skapa arbetsordrar. Medarbetare i fält kan skapa order redan i kön hos grossist. Alla användare av Mowin och samtliga medarbetare har nämligen tillgång tillsamtliga funktioner. När du testar gratis gör du det i skarpt läge med era individuella kopplingar till grossist och ekonomisystem.

Ja, som kund hos Mowin ingår support i månadsavgiften. Vår support är snabb och tillgänglig och har som mål att du aldrig ska stå still. Personlig support ingår även när du provar gratis.

Du kommer igång på några minuter. Välj att testa gratis på vår hemsida så kan du skapa ett konto. Så snart kontot är skapat kommer du få information på din mail med all hjälp du behöver.

Testa en enklare vardag.
Helt utan kostnad.

Test Mowin skarpt i din verksamhet med alla funktioner och era individuella kopplingar. Självklart erbjuder vi personlig support under hela testperioden.

Vårt kontor ligger i Kungsbacka, men det finns flera olika sätt att prata med oss. Välj det som passar dig bäst!

Bli kontaktad