Slide Arbetsorder Tidrapportering & Direkt i mobilen. Är du redo att förbättra din arbetsdag? Ring oss nu! 0300 120 11

Ärendehantering & Tidrapportering

Mowin gör er arbetsdag effektivare

Är ni trötta på handskrivna tidrapporter och är det administrativa arbetet en enda röra? Vi hjälper er att spara tid och att få struktur i arbetsflödet. Med Mowin får ni både arbetsorder och tidrapporter direkt i era mobiltelefoner, snabbt och effektivt.

Ni får en enkel överblick över både pågående och avslutade arbeten samt att ni får bättre kontroll över vilka arbeten som ska göras och vem som ska genomföra dem. Fyll i materialåtgång, restider och arbetstimmar direkt i appen och få sedan färdiga faktureringsunderlag till kund.

Mowin hjälper er att få kontroll över hela arbetsprocessen. Vi hjälper er med det administrativa arbetet så att ni istället kan fokusera på rätt saker.

Arbetsorder

Arbetsorder

Mowin och er telefon. Nu är ni modernast i branschen! Era kundfakturor går iväg innan personalen hunnit till nästa arbete. Effekt direkt!

Läs mer
Untitled[1]

Tidrapportering

Fullständig tidrapport per anställd. Den finns alltid tillgänglig då personalen måste fylla i den dagligen. Snygg är den också!
Läs mer
Kalender

Kalenderbokning

Planera arbetsveckan med Mowin. Boka in möten och ärenden. Klart.
Läs mer
Dokument

Dokument

Bilder, ritningar, manualer eller projektbeskrivningar. Ladda upp det som behöves. Med oss har ni möjligheterna!

Läs mer
Personalliggare

Personalliggare

Låt personal och UE checka in/ut på arbetsplatser som kräver det. Mowin följer det krav som Skatteverket ställer. Rätt ska va rätt!

Läs mer
Signatur

Signatur

Skapa trygghet mellan er och kunderna. Begär signatur på arbetsordern direkt i mobilen. Det stämmer, det blir en sådan där snygg fingersignatur!

Läs mer

Mowin: om oss

Innan Mowin föddes arbetade vi själva som servicetekniker. Precis som ni! Därför är vi extra angelägna om att lyssna på era ideér och förverkliga dem!

Eftersom vi har arbetat inom serviceyrket så har vi ett gediget mål. Att skapa ett arbetsordersystem som är logiskt att arbeta i och enkelt att förstå.
Att bygga en hållbar framtid för er är halva jobbet. Den andra halvan är att alltid finnas där för er! Vi har ständig utveckling kring hur vi ska hjälpa våra kunder så att det passar deras vardag. En unik support ger nöjda kunder. Vi älskar nöjda kunder!
0
+
Ärenden skapade
0
Användare
0
+
Partners

Så säger några av våra kunder

El-fast Mowin

El-Fast Göteborg

Mowin har hjälp mig mycket med min administration. Att kunna få en bra överblick av pågående arbeten har varit väldigt värdefullt.

Att mina anställda själva kan skapa sina arbetsordrar i Mowin och fylla i materiel sparar mycket av min tid på kontoret.

Mowin har även bra sökfunktioner som gör att jag enkelt kan hitta ”gamla” fakturerade arbeten. Jag uppskattar även att Mowin redovisar vad vi utfört dag för dag.

Det känns seriöst inför kunderna.

 – Johan Glans

Elhjältarna Mowin

Elhjältarna

Mowin har underlättat mycket för vår verksamhet!
Istället för att samla ihop handskrivna arbetsorder, tidsedlar och följesedlar, så sköts allt i Mowin-appen.

Det går snabbt att fakturera och tack vare tidsrapporteringen så är det enkelt och överskådligt att se hur arbetsdagarna har förlöpt.

Ett annat stort plus är supporten, inga långa väntetider i telefon!

– Jonas Karp

Dannes Elservice Mowin

Dannes Elservice AB

Genom att använda Mowin har vårt arbete med tidrapportering och arbetsorder blivit mer smidigt och lätt hanterligt.

Idag lägger vi in alla kommande och pågående jobb vilket gör att alla anställda på företaget får ta del av informationen.

Alltid bra support om något strular!

 – Dan Persson

Prova gratis!

Inte nog med att det är helt gratis att prova på. Vi hjälper er även personligen igång inför en test!

Vi tycker inte att ni ska köpa något som inte möter de krav ni har på ett arbetsordersystem. Så vi erbjuder en gratis prova på period eller en enklare visning av systemet om ni hellre vill det. Kontakta oss så hjälper vi er.

  Teamet

  17991937_1725740494109482_1115979938521762254_n[1]

  Kristofer Brigelius

  VD, Grundare & Nattuggla

  Som liten har det varit skruvmejsel i ena handen och en dator i andra. Teknik är drivstenen i denna enastående programmeraren. Att sitta i timmar för att hitta något fel tecken i en kod är inga problem här! Det enda som kan slita honom från datorn är hans hund Fritte som nu tycker det är hans tur att få lite uppmärksamhet. Helt klart en av dom bästa när det handlar om att bygga ett system i världsklass!
  20294463_10212457152677370_3269742025335163517_n[1]

  Robert Svantesson

  Grundare, säljare & Idéspruta

  En sprallig kille som älskar fart! Är han inte hemma och bygger lego med sin grabb så är han ute på dansgolvet och dansar bugg, någon gång ibland så drar han även iväg till molnen och flyger skärmflygning. Inga lugna stunder här inte. Att umgås och prata med kunderna är ett rent nöje för Robert, kan han hjälpa så gör han det!
  10434269_10152535953070460_1787593557723007031_n

  Christoffer Börjesson

  Front-end programmerare & kaffekännare

  Här har vi en hemmakär kille som älskar träning och brinner för fotboll, hade Premier League varit under dagtid så hade Christoffer arbetat kvällstid! Med ett öga för detaljer kommer alla pixlar på rätt plats och resultatet talar för sig själv. Vi är glada över att han valt oss att arbeta med. Helt enkelt en härlig kille att arbeta med!

  Kontakta oss!

  Vi ser fram emot att prata med er!

  Några frågor har ni säkerligen, så tveka inte att höra av er! Vi finns tillgängliga på ett flertal sätt: På plats i vårt fina kontor, via e-post, över telefon eller direkt i chatten.

  Hörs snart!

  Adress

  Energigatan 11,
  434 37 Kungsbacka

  Öppettider

  Mån – Fre 9:00 – 16:00
  Lör, Sön Stängt