6 anledningar till att
digitalisera din orderhantering

På morgonen när du kommer in på kontoret möts du av en hög med pappersarbete på skrivbordet, som varje dag växer och blir ännu mer skräckinjagande. Kanske är du lite glömsk och kommer sällan ihåg vart du lagt den där viktiga kundfakturan? Låter det alldeles för bekant? Då stavas lösningen DIGITALISERING.

Vissa jobb kommer alltid finnas kvar, hur modern världen än blir. VVS-montör, elektriker och andra hantverkare är några av de yrken som aldrig kommer kunna ersättas av en maskin. Administrering däremot kan göras mycket smidigare, enklare och mindre kostsamt med hjälp av t.ex en app som Mowin. Vi har listat 6 anledningar till att skrota manuell orderhantering och istället digitalisera all pappershantering.

1. Enkelt 

Sällan är det någon som gillar att skriva manuella orderfakturor, eller försöka komma ihåg vart man faktiskt la den där fakturan. Med allt samlat i en och samma app är det enkelt att ha koll, vart du än är. Hantverkare kan snabbt fylla i sina arbetstimmar, och chefen kan enkelt hitta kundfakturor, varje sig det är i datorn eller mobilen. 

2. Billigt 

Administration tar tid, och som företagare vet vi att tid är pengar. Med en digitalisering av all pappersarbete slipper du lägga dyrbar tid på sådant som inte kan faktureras. Administration till exempel. 

3. Spara pengar 

Utan en hög med pappersfakturor på skrivbordet, slipper du missa viktiga inbetalningsdatum. Med allt digitaliserat kan du sortera efter datum och då snabbt och enkelt se när betalningar ska ske. Aldrig en påminnelseavgift igen – hur skönt?

Är du redo att prova på alla fördelar med en digitaliserad orderhantering och tidsrapportering? Just nu får du prova på Mowin gratis under en period.

4. Smidigt

Att slippa åka in på kontoret bara för att klocka in vore en dröm för de flesta hantverkare. Gör dem glada genom att skicka uppdateringar om jobb direkt till deras telefon, så de vet precis vart de ska, vad de ska göra och hur, utan att behöva göra en vända till kontoret först. Och när dagen är slut? Några knapptryck på mobilen och du är klar att köra hem direkt.

5. Bättre service

Kunder kommer ofta med olika typer av fakturor; handskrivet papper, PDF, XML eller kanske till och med i TIF-format – med en automatisk orderhantering är det inga problem! Digitalisering ökar din flexibilitet och kundvänlighet, och med en direkt signatur i mobilen skapar du trygghet mellan er och kunderna.

6. Miljövänligt

Med allt samlat på telefonen och datorn behöver du inte slösa på papper. Mindre papper, betyder mindre skräp och därför kan vi säga att Mowin är ett miljövänligt alternativ. Och är det något man bör göra som ett företag i tiden så är det 1) vara digital, och 2) miljövänlig. Win-win!

Är du redo att prova Mowin?

Du kan välja att ladda ner och prova våra appar eller klicka dig runt i vår demoversion på webben.
Det gör du här. 

Vill du testa med ett eget konto hör du av dig till oss så fixar vi det direkt!
Fyll i din information här bredvid.