Så sparar du som el och vvs-företag tid - 3 enkla knep!

Som företagare gnäller vi ofta på långa arbetsdagar, hårt arbete och sena kvällar. Men det behöver inte alltid vara så. Att spara tid är faktiskt enkelt, det gäller bara att jobba smartare inte hårdare. Nedan listar vi 3 enkla knep hur du som el- och vvs-företag kan spara tid.

1.Ha struktur och organisation i arbetet 

Många bäckar små.. Att lägga 5 minuter varje dag på att leta efter ett viktigt papper, eller virra runt för att ta reda på vad för typ av jobb du ska på låter kanske inte så farligt, men de få minuterna blir sammanlagt mycket värdefull tid du istället hade kunnat tjäna pengar på. Se till att det dagliga flödet flyter på genom att ha struktur och organisation. Sätt upp ett system för vart du lägger fakturor, eller hur ni lägger upp alla nya jobb som kommit in, till exempel. 

2. Digitalisera ditt pappersarbete 

Glöm alla handskrivna smålappar överallt som du sedan måste skriva in på datorn igen och sedan skicka till redovisningsbyrån. Onödigt arbete som slösar tid. Med några snabba klick på telefonen kan du spara alla ordrar, tidsrapporter och kundinformation i mobilen. Att skaffa ett digitalt system som Mowin sparar dig inte bara tid och pengar, blir något fel är det enklare att åtgärda och din redovisningsbyrå kommer älska dig. 

Arbetsorder

3. Automatisera rutinuppgifter 

Att investera i ett CAD-verktyg med smarta och automatiska funktioner som gör projektering av el och VVS både enklare och snabbare, är ett hett tips för att spara tid. Genom att automatisera dina rutinuppgifter når även din tillförlitlighet, precision och kvalitet nya nivåer.

Vi på Mowin kan hjälpa dig att spara dyrbar tid. Med en digitalisering av allt pappersarbete går arbetsdagen smidigare än någonsin. 

Just nu får du prova på Mowin gratis under en period. Kontakta oss för att ta del av erbjudandet!

Är du redo att prova Mowin?

Du kan välja att ladda ner och prova våra appar eller klicka dig runt i vår demoversion på webben.
Det gör du här. 

Vill du testa med ett eget konto hör du av dig till oss så fixar vi det direkt!
Fyll i din information här bredvid.