Slide EDI Integration & Inköpt material syns direkt på arbetsordern Vill du veta hur det går till?
Kontakta oss
0300 120 11

Grossister

Appen är byggd för att användas på fält, det går blixsnabbt att söka fram artiklar med stöd för bilder för att underlätta sökandet och hitta rätt artikel. Samarbete med många grossister ger oss möjlighet att erbjuda de allra vanligaste grossister i Sverige med en EDI-koppling, detta betyder att köpt material kommer synas direkt på arbetsordern. Mowin uppdaterar prislistorna minst en gång per månad.
Mobilapp Plejd

EDI

EDI (Electronic Data Interchange) är en struktur för överföring av information och filer mellan bland annat företag. Genom våra kopplingar med grossisterna kommer allt inhandlat material direkt in på arbetsordern i Mowin vilket betyder att inga artiklar kommer bort.

0
EDI filer / dag
0
Artiklar / dag

Ekonomisystem

Koppla samman det bästa av två världar. Det finns ingen anledning att begränsa sitt företag till ett system. Med en bra integration så väljer du själv de system som du vill jobba med. Genom ett enda klick i Mowin skickas din arbetsorder till ditt ekonomisystem för fakturering.

Kontakta oss!

Några frågor har ni säkerligen, så tveka inte att höra av er! Vi finns tillgängliga på ett flertal sätt: På plats i vårt fina kontor, via
e-post, över telefon eller direkt i chatten.

Hörs snart!

Adress

Energigatan 11,
434 37 Kungsbacka

Öppettider

Mån – Fre 9:00 – 17:00
Lör, Sön Stängt