Fast pris per månad
och användare
– inget tillkommer

Mowin är speciellt anpassat för dig som jobbar inom el och VVS. Vi erbjuder marknadens enklaste och mest transparenta prismodell för digital projekthanteringsverktyg. Minska din administration och få full koll på uppdrag och projekt från 280:-/månad!

• Ett och samma pris för alla användare – inget tillkommer
• Alla medarbetare har tillgång till samma funktioner
• Ingen bindningstid, fri support och du testar gratis

Pris per användare och månad
280:-/mån per användare

 

Grupprabatt vid fler än 10 användare:

Användare 11-29: 140:-/mån
Användare 30 och uppåt: 70:-/mån

 

Exempel: 14 användare

10 x 280 = 2800
4 x 140 = 560

14 användare per månad kostar 3360kr

 

Pris för integration till grossist
(EDI)* & ekonomisystem**
99:-/mån per Mowin-konto

Grupprabatt vid fler än 10 användare:

* Vid köp hos grossist syns dina artiklar direkt på arbetsordern. Fria uppdateringar av prislistor och rabattbrev ingår.

** Smidig integration till ekonomisystem som Fortnox. Kopplingen hanterar Faktura, Order, Kundregister, Artiklar, Kontoplan samt Rot/Rut och är enkel att använda, inte minst vid fakturering. Du kan delfakturera en pågående arbetsorder eller fakturera så fort den mobila arbetsordern är avslutad, överföringen mellan Mowin och ekonomisystemet sker automatiskt.

Testa gratis i skarpt läge

Med alla funktioner och era specifika integrationer

constr_1

Alltid fri support

Stå aldrig still. Vår support finns där för dig! Om något dyker upp hjälper vi dig att lösa problemet. Alla frågor är välkomna och dina funderingar hjälper oss utveckla lösningen så att den fortsatt matchar elfirmans alla behov.

Vanliga frågor och svar

Vi erbjuder en transparent prissättning där alla användare har tillgång till alla funktioner och betalar samma pris. Du betalar 280 kr/månad per användare och vid fler än tio användare får ni grupprabatt.Du testar alltid Mowin gratis i skarpt läge och vi hjälper dig igång med just dina specifikationer.

Nej du betalar inte för serverinstallation. Mowin är till 100 % en webbaserad molnlösning där vi ansvarar för drift och du kan fokusera på att använda verktyget och förenkla din vardag. När du testar systemet gratis är du igång direkt i skarpt läge och vi hjälper dig med dina specifika kopplingar.

Mowin tecknar du utan bindningstid. Vi har en uppsägningstid på 3 månader som syftar till att ge dig tid att förbereda dig för nästa steg. Vi erbjuder dig en månads gratis testperiod, men behöver du längre tid att bli övertygad så är det inga problem för oss.

Ja, ditt inköpssystem är kopplat till Mowin via EDI-koppling vilket gör att orderbekräftelser påinköpt material placeras i rätt projekt och rätt arbetsorder direkt. Inga kostnader faller därmed mellan stolarna. Mowin har koppling till elgrossister med över en miljon artiklar. Alltid med uppdaterade prislistor utifrån dina rabattbrev. Under din gratis testperiod hjälper vi dig med dina specifika kopplingar så att du testar Mowin i skarpt läge.

Ja, Mowin har koppling till de vanligaste bokföringssystemen , exempelvis Fortnox. När du testar gratis ser vi till att ditt system integreras så att du kan testa i skarpt läge.

Mowin är skapat för elfirmor med elektriker på fält och alla funktioner finns i appen. Mowin fungerar även i offlineläge. Du testar gratis i skarpt läge och vi hjälper dig igång.

Ja, alla funktioner finns i appen och den fungerar även när du är offline. Så fort du får uppkoppling igen synkroniseras informationen automatiskt. Du testar självklart Mowin gratis i skarpt läge och vi hjälper dig igång.

Alla användare kan skapa arbetsordrar. Medarbetare i fält kan skapa order redan i kön hos grossist. Alla användare av Mowin och samtliga medarbetare har nämligen tillgång tillsamtliga funktioner. När du testar gratis gör du det i skarpt läge med era individuella kopplingar till grossist och ekonomisystem.

Ja, som kund hos Mowin ingår support i månadsavgiften. Vår support är snabb och tillgänglig och har som mål att du aldrig ska stå still. Personlig support ingår även när du provar gratis.

Vi hjälper dig igång direkt, personligen. Mowin är lättanvänt och skapat för EL, VVS och liknande serviceyrken med personal på fält och många artiklar att hålla reda på. Vill du testa gratis gör du det i skarpt läge och vi hjälper dig igång med era specifika kopplingar.

Testa en enklare vardag.
Helt utan kostnad.

Vi hjälper dig igång att testa Mowin skarpt i din verksamhet med alla funktioner och era individuella kopplingar. Självklart erbjuder vi personlig support under hela testperioden.

Vårt kontor ligger i Kungsbacka, men det finns flera olika sätt att prata med oss. Välj det som passar dig bäst!

Bli kontaktad